Single Blog Title

This is a single blog caption

Det är ett viktigt vägskäl för Roma

Söndagen ger oss en handfull fina matcher från England och Italien. Vi går in i sista tredjedelen av säsongen vilket innebär att matcherna får större betydelse för lagen. Liverpool ska ge det en sista chans att hänga på City i guldstriden. Lag som West Ham, Tottenham, Wolverhampton och Leicester hoppas kunna vara med och slåss om spel i Europa.

Efter poängtappet mot Genoa på hemmaplan befinner sig Roma vid ett vägskäl den här säsongen. Romas kommande tre matcher mot Sassuolo, Verona och Spezia blir otroligt viktiga om man ska ha någonting med toppstriden att göra. Spelmässigt har det sett helt okej ut och mot ett skadedrabbat Sassuolo har man överkomlig uppgift. Jag väljer att spela tvåan till allt över 2,00.

På Bomben har jag förhoppningar om att Espanyol ska kunna skrälla till sig ett bra resultat i derbyt mot Barcelona. Den katalanska storklubben har flera viktiga spelare borta och har inte riktigt nått upp i den nivån vi är vana vid att se den här säsongen.

Matchlistan

Burnley – Liverpool 2

Burnley har kryssat tre raka matcher. Deras defensiv ser allt bättre ut, med Weghorst in i laget och en skadefri Cornet bör offensiven förbättrats. Tveksamt om man räcker till ändå här.

Newcastle – Aston Villa 2

Newcastle har sex spelare borta till dagens möte. Trippier kommer att testas sent för hemmalaget. Villa saknar Traoré och Konsa. Jag håller Villa som ett bättre lag. Högt odds på Villa-segern.

Tottenham – Wolverhampton 1

Neto, Boly och Mosquera missar mötet för Wolves. Moutinho och Hwang är osäkra till spel. Wolves fortsätter att ha problem med målskyttet. Man blir väldigt baktunga rent taktiskt. Fin etta!

Empoli – Cagliari 2

Cagliari kommer till mötet med en del skador i truppen och Deiola avstängd. Gästerna har dock imponerat i sina två senaste matcher mot Fiorentina och Atalanta. Empoli sliter på hemmaplan.

Verona – Udinese 1

Verona ska vara favorit på hemmaplan men det här är ingen given seger. Udinese har sett riktigt starka ut och är väldisciplinerade. Verona saknar Frabotta och Pandur i matchtruppen.

Leicester – West Ham 2

West Ham vann senast mot Watford utan att imponera. Leicester har gått riktigt tungt på slutet och anledningen stavas skador. Den profilerade målskytten Vardy saknas fortfarande.

Sassuolo – Roma 2

Det är två lag som har sina styrkor i offensiven. Roma är det bättre laget på pappret och oddset känns något högt på tvåan. Djuricic, Obiang, Raspadori och Scamacca saknas för Sassuolo – tvåa!

Atalanta – Juventus 2

Atalanta har både Ilicic och Zapata osäkra till spel, Musso är avstängd. Juventus saknar Bernardeschi, Chiesa och Chiellini. Atalanta har två svaga insatser i ryggen. Känns vidöppet inför.

Dagens bästa spel

Sassuolo – Roma 2

Odds: 2,08

ANNONS: Lämna in dagens bästa spel här

Trippeln

1. Sassuolo – Roma 2

Odds: 2,08

2. Tottenham – Wolverhampton 1

Odds: 1,65

3. Leicester – West Ham över 2,5 mål

Odds: 1,66

Trippelodds: 5,69

ANNONS: Lämna in dagens bästa spel här

Bomben

A. Atalanta – Juventus

2, 3 – 1, 3

B. Espanyol – Barcelona

0, 1, 3 – 1, 2, 3

C. Metz – Marseille

1, 2 – 1, 3

144 rader, spelstopp 20.44

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här

Leave a Reply